Igazi gyöngyszem az ingyenes esküvői weboldal készítők között.

Az esküvőm.hu portál pároknak szóló esküvőtervező rendszerében helyet kapott egy weboldal készítő rendszer. A portál szerkesztői és programozója se gondolta volna, hogy ennyire felhasználóbarát és egyszerű lesz. Az lett. A fő szempont az egyszerűség, átláthatóság és kényelmes kezelhetőség volt a párok szemszögéből. Mindent sikerült több mint 100%-osan teljesíteni.

Esküvő * esküvői portál

A legnagyobb magyar esküvői portál van kibontakozóban a www.esküvőm.hu oldalon

A saját esküvői weboldalt felépíteni nagyon könnyű hisz az első pillanattól egy weboldalvarázsló segíti kezdést. Végigvezet 4 lépésben és ahol ahol kiválaszthatjuk saját weboldalcímünket vagy akár mi magunk is megadhatjuk, természetesen az esküvőm.hu keretein belül. Megírhatjuk az üdvözlőszövegünket, feltölthetünk egy fotót és máris kész a főoldalunk. Bár sablonból dolgozunk a végeredmény tekintetében nem kifejezetten fog ez a “megkötés” látszódni. Teljesen testre szabhatjuk az oldalunkat, bármikor mármit megváltoztathatunk, hozzárakhatunk, elvehetünk. Csak azokat a menüket kell használnunk amiket valóban megtöltöttünk esküvőnk körüli tartalmakkal. Egyszóval ki-be kapcsolgathatjuk azokat, sőt a menük nevét is átírhatjuk kedvünk szerint. A rendszer intelligens, érhető módon jelzi nekünk melyik menünk aktív vagy inaktív. Amenyiben a menük sorrendjének felépítése nem megfelelő számunkra áthelyezhetjük drag and drop módszerrel. A weboldalunk szoros összeköttetésben van a különálló galériával, így az egyes menükhöz tartozó képeket akár a galériánkból is beemelhetjük. Az esküvői galéria felépítése is a lehető legegyszerűbb. Létrhozunk egy albumot és telepakoljuk képekkel és kész vagyunk. A képek sorrendjét is drag and dorp módszerrel rendezhetjük, a fontosabbakat előre a többit mögé! Ahogy azt egy felhasználó elvárja.

Esküvői weboldal ahol blogolhatsz is

A saját esküvői weboldalunkon blogolhatunk is. Bekapcsolhatjuk a vendégkönyvet, így mindenki megírhatja nekünk jókivánságait. Gyakorlatilag minden esküvő körüli teendőnket, történéseket megoszthatjuk a vendégekkel, látogatókkal. Ha valaki elkezdi használni az oldal csak a fantáziája szab határt.

Egyedi webdesign az esküvői honlapokhoz

Ami érdekes lehet még programozói szempontból az, hogy a esküvői weboldal templatek felépítése is gyerekjáték. Nagyon-nagyon minimális html tudással és egy kis Photoshop ismerettel egy óra alatt elkészíthető és beintegrálhtó egy működő képes template. Ez is a portál szerkesztőinek kérése volt a programozó felé amit tökéletesen megoldott.

Esküvőtervező, költségvetés, teendők, esküvői képgaléria funkciók

Az esküvőm.hu esküvőtervezője még sok lehetőséget rejt magában. Ezekről majd később írunk vagy ha nem bírod ki akkor irány a portál!